5 ÅNGERRÄTT

Om du inte är nöjd med din vara eller om du av någon anledning har ångrat ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan. Du får såklart öppna paketet och testa din vara. Ångerrätten gäller alla våra varor, förutom badkläder och underkläder som är plomberade, om plomberingen har brutits av dig som kund. 

Du utnyttjar din ångerrätt genom att inom 14 dagar från den dag du tog emot varan lämna eller skicka ett meddelande om detta till PPY på telefonnummer +46 (0) 31 708 47 80, e-post  eller post Websupport@pellep.se PPY Production AB, Kungsporten 1C, 427 50 Billdal, Sverige. Du ska sedan så snart som möjligt och senast inom 14 dagar från att du meddelat PPY, skicka tillbaka varan till PPY. Detta gör du genom att fylla i retursedeln som finns med i ditt paket och ange vad du returnerar och lägga i påsen/paketet. Sedan ska du fästa returfraktsedeln på paketet och lämna in det för returnering hos ett Schenkerombud. Du kan också använda dig av Konsumentverkets standardformulär för att utöva ångerrätten, vilket du hittar på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se). Vi ber dig att om möjligt returnera din vara i originalförpackningen.

 

Paketet ska alltid returneras till:
PPY Production, Kungsporten 1C, 427 50 Billdal. Notera dock att du måste använda den returfraktsedel som fanns med i ditt paket. Har ni inte fått någon retursedel, kontakta oss på 
Websupport@pellep.se.

 

Om du vill byta din vara mot en annan, vänligen lägg en ny order via vår hemsida. Du kommer att få en full återbetalning på den returnerade varan så fort vi mottar den. 

 

Väljer du att returnera hela din order betalar vi tillbaka det du betalat för varan, inklusive eventuell fraktavgift, med avdrag för kostnaden för returfrakt. Väljer du istället att returnera endast en del av din order betalar vi dock inte tillbaka eventuell fraktavgift eftersom denna är densamma oavsett hur många varor du beställt. Återbetalning görs så snart som möjligt och senast inom 14 dagar från att vi mottagit ditt meddelande om att du vill utnyttja din ångerrätt. Om du vid denna tidpunkt ännu inte har skickat tillbaka varan till oss eller om varan i vart fall inte har kommit tillbaka till oss vid denna tidpunkt, kommer vi att genomföra återbetalningen så snart vi har tagit emot varan från dig eller så snart du har visat att varan har sänts tillbaka  - spara alltid inlämningskvittot från ditt ombud när du gör en retur. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning. Vid leverans till ett land utanför Sverige, ansvarar du själv för att skicka tillbaka varan och står kostnaden för returfrakt.

Observera att du står för risken vid transporten tillbaka till PPY (dvs. risken för att varan skulle komma bort eller skadas under transporten). Skulle varan skadas eller komma bort med anledning av din retur så är du alltså betalningsansvarig.


Om du har valt betalningssättet faktura eller delbetalning så kommer fakturan att justeras via Klarna. Om du redan betalat fakturan så kommer en återbetalning att ske.

 

Newsletter

Get the latest news and receive exclusive offers from the world of Pelle P.